Организация

Forankra Group

Хаклифт България част от Forankra Group, водещ европейски доставчик на оборудване за повдигане и обезопасяване на товари за клиенти от сухоземен, въздушен и морски транспортен сектор, индустрията и ОЕМ. Групата се състой от около 230 служители в 9 фирми. Forankra е основно активна в скандинавксите държави, Естония, Полша, Франция и Испания. Като допълнение Forankra има партньорство с немската фирма - allsafe Jungfalk, която освен в Германия има офиси и в Холандия, Италия, Турция и Австралия.
За повече информация относно Forankra Division, натиснете тук.

Част от AxLoad

Forankra Group е част от AxLoad, една от бизнес групите на Axel Johnson International. AxLoad е водещ доставчик на оборудване за повдигане и обезопасяване на товари в Европа и има две подразделения съответно Forankra и Cartex, който се състоят от 35 фирми с над 1500 служители в 20 държави.

За повече информация относно AxLoad, натиснете тук.

Axel Johnson

Нашият собственик Axel Johnson Group е фамилна компания с мисия да изгради и развие успешен бизнес в сферата на търговията и услугите. Компанията е основана през 1873 г. и се състой от 20 000 служители и широка гама от бизнес направления.

За повече информация относно Axel Johnson Group, натиснете тук.

illustration [Konvert]

Сподели