Шкаф за инструменти 900 x 400 x 1900 мм, 2 врати

Стабилен шкаф за инструменти с ключалка на вратата. Материал емайлирана стомана.Лесен за сглобяване.

Номер на продукт: VK2
Description: Шкаф за инструменти 900 x 400 x 1900 мм, 2 врати, 3 рафта, заключване на вратите
Баркод : 7393347597870

PDF